Γνωρίστε μας

Λίγα λόγια …

Το Κέντρο Γαλλικής δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 1998 στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου από την Ελένη Δερεδάκη ,με σκοπό τη μετάδοση της γαλλικής γλώσσας, κουλτούρας και παιδείας.

100%x180

Απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού ,γυμνασίου ,εφήβους ,φοιτητές και σε επαγγελματίες της πόλης που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς με στόχο πάντα το Υπεύθυνο και ποιοτικό εκπαιδευτικό έργο , λαμβάνοντας υπ΄όψιν τις ανάγκες του σύγχρονου μαθητή ,νέου και ενήλικα.

Στο Κέντρο Γαλλικής γίνεται προετοιμασία για όλα τα διπλώματα της Γαλλικής Γλώσσας που διενεργεί το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών DELF-DALF-SORBONNE

Αλλά και το Κρατικό Πιστοποιητικό του Υπουργείου Παιδείας και οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής τους Δεκέμβριο ή Μάιο ,όποτε έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους για τις αντίστοιχες εξετάσεις .Γίνονται μαθήματα προετοιμασίας Πανελληνίων εξετάσεων για το ειδικό μάθημα της γαλλικής γλώσσας και σεμιναριακά μαθήματα στον τομέα του τουρισμού με ειδικότητα στο ξενοδοχειακό κομμάτι.

Τα μαθήματα γίνονται σε μικρά για καλύτερη παρακολούθηση και έλεγχο από την υπεύθυνη ,με πρόγραμμα πάντα προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις υποχρεώσεις κάθε μαθητή . Χρησιμοποιούμε πάντα νέο εκπαιδευτικό υλικό, μεθόδους προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε μαθητή δίνοντας έμφαση και μεγάλη βοήθεια σε κάθε δυσκολία που διανύει κατά την εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας αλλά και με το δικό μας τρόπο η διδασκαλία της γίνεται ευχάριστα και διασκεδαστικά !

Τα μαθήματα , ο συντονισμός και η διεύθυνση βρίσκονται στην αποκλειστική αρμοδιότητα της Δερεδάκη Ελένη που έχει την επιμέλεια και την ευθύνη όλων των τμημάτων και επιπέδων αντίστοιχα. Με επιστημονική κατάρτιση ως απόφοιτος του τμήματος Γαλλικής Γλώσσαας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου ειδίκευσης στη Διδακτική της γαλλικής ως ξένης γλώσσας ΑΠΘ και τον τίτλο του chevalier του Ακαδημαικού Φοίνικα , με όραμα και αφοσίωση έχει συμβάλει στην επιτυχία και καταξίωση του Κέντρου Γαλλικής στην πόλη του Ρεθύμνου .Το Κέντρο έχει άμεση και τακτική συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών και τις υπηρεσίες του.

Με εκτίμηση Δερεδάκη Ελένη

Τηλεφωνήστε μας στο 28310 57454 ή στείλτε μας Email στο info@francais-ederedaki.gr

Μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία στις εξετάσεις. Τα μαθήματα γίνονται σε μικρά τμήματα κλειστά 6 έως 8 ατόμων διδάσκει η Ελένη Δερεδάκη Επικοινωνία