Η γνώμη των μαθητών

Είπαν για μας…
 • Customer Testimonails

  ξεκίνησα διστακτικά τα γαλλικά αλλά στην πορεία τα αγάπησα με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση της δασκάλας μου έφτασα στο τελευταίο πτυχίο και γνώρισα πολλά πράγματα για τον πολιτισμό και τη λογοτεχνία που στο σχολείο δε θα τα μάθαινα σίγουρα !

  Νίκος μαθητής Α λυκείου
 • Customer Testimonails

  εγώ ξέρω από το σπίτι μου τη χρησιμότητα των ξένων γλωσσών για τη ζωή και τον τομέα της εργασίας στην Κρήτη κυρίως, και ξεκίνησα να κάνω γαλλικά . Μου αρέσουν πολύ και σκέφτομαι να τα τελειοποιήσω αν τα καταφέρω ,το μάθημα γίνεται διαδραστικά ευχάριστα και η δασκάλα μου έχει μεταδοτικότητα .Αυτό βέβαια που μ'αρέσει βέβαια είναι ότι γίναμε μία παρέα όλα τα παιδιά!

  Χριστίνα μαθήτρια Λυκείου
 • Customer Testimonails

  εγώ άκουγα γαλλικά τραγούδια και ήθελα να μάθω γαλλικά !!!! δεν είναι εύκολα αλλά με τον τρόπο που γίινονται τα μαθήματα τα καταφέρνω μια χαρά!"

  Βασω μαθήτρια γυμνασίου
 • Customer Testimonails

  είμαι φοιτητής στην Κοινωνιολογία , τα ξεκίνησα για να πάρω κάποιο πτυχίο και κατάφερα να τα τελειώσω ! Φέτος θα πάω στη Γαλλία με το ευρωπαικό πρόγραμμα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. έγινα φίλος με την Κυρία Ελένη που είναι επικοινωνιακή και πολύ κοντά στα παιδιά ,ενδιαφέρεται πολύ κάτι που δε συνάντησα σε άλλα φροντιστήρια που πήγα στην πόλη απο όπου κατάγομαι

  Βασίλης φοιτητής στο Ρέθυμνο
 • Customer Testimonails

  Εγώ έπρεπε να μάθω γαλλικά για τη δουλειά μου στο ξενοδοχείο που είμαι εδώ και χρόνια .Τα κατάφερα να επικοινωνώ και να εξυπηρετώ τους πελάτες του ξενοδοχείου και το οφείλω στην υπεύθυνη του φροντιστηρίου που έκανε πολύ ευσυνειδητα και υπεύθυνα τη δουλειά της

  Κώστας ρεσεψιονίστ
 • Customer Testimonails

  Μαθαίνοντας ήδη Αγγλικά και Γερμανικά, η ενασχόληση με μια τρίτη ξένη γλώσσα δεν ήταν εύκολη απόφαση. Όμως, μετά από σχεδόν δύο χρόνια επαφής με τα Γαλλικά, νιώθεις ότι έκανες τη σωστή επιλογή: διαπιστώνεις την ομοιότητα και ταυτόχρονα την ιδιαιτερότητα των ευρωπαϊκών γλωσσών, διευρύνεις τους γνωστικούς σου ορίζοντες και αποκτάς ένα πολύτιμο εφόδιο για το μέλλον, μια διέξοδο και ένα μέσο πραγματοποίησης ονείρων και επίτευξης στόχων ετών. Η τριβή με τη γαλλική γλώσσα και, φυσικά, το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, η συνέπεια και η υπευθυνότητα, η εμπειρία στην προετοιμασία για τις εξετάσεις και η αμεσότητα τής κας. Δερεδάκη ανάγουν τη φοίτηση στο Κέντρο σε εμπειρία ζωής!

  Νίκος, 16 χρονών μαθητής Λυκείου
 • Customer Testimonails

  Τα γαλλικά μου άρεσαν από μικρή και έλεγα στη μαμά μου εγώ θα μάθω γαλλικά όταν μεγαλώσω .Και δεν το μετάνιωσα!!!! τώρα μ’ αρέσουν περισσότερο από ποτέ.

  Δώρα: 13 χρονών μαθήτρια γυμνασίου
 • Customer Testimonails

  Ο λόγος που επέλεξα τα γαλλικά ήταν ότι ήθελα να πάρω ένα πτυχίο για μια καλύτερη επαγγελματική κατάρτιση. όμως τα επέλεξα και γιατί μου αρέσει η προφορά τους και ως γλώσσα του έρωτα.

  Άρτεμης: 15 χρονών μαθήτρια λυκείου
 • Customer Testimonails

  Διάλεξα τα γαλλικά για την προφορά τους είναι μία χρήσιμη γλώσσα μετά τα αγγλικά . Η κουλτούρα και ο πολιτισμός τους είναι στοιχεία που ανακαλύπτω συνέχεια καθώς περνάνε τα χρόνια και μ’ αρέσουν όλο και περισσότερο .Δεν ξεχνώ ότι είναι βασικό εφόδιο στις σπουδές μου αλλά και στην επαγγελματική μου πορεία.

  Θοδωρής: 15 χρονών μαθητής λυκείου
 • Customer Testimonails

  Όποιος μιλάει πολλές γλώσσες είναι εφοδιασμένος για το μέλλον. Με τα γαλλικά γνώρισα την γαλλική κουλτούρα και μ’ αρέσει πολύ .Είναι γλώσσα εκλεπτυσμένη και πλούσια σαν την ελληνική και η δεύτερη ομιλούμενη γλώσσα στην Ευρώπη

  Μικέλλα: 16 χρονών μαθήτρια λυκείου

Τηλεφωνήστε μας στο 28310 57454 ή στείλτε μας Email στο info@francais-ederedaki.gr

Μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία στις εξετάσεις. Τα μαθήματα γίνονται σε μικρά τμήματα κλειστά 6 έως 8 ατόμων διδάσκει η Ελένη Δερεδάκη Επικοινωνία