Μαθήματα μέσω ΟΑΕΔ - ΛΑΕΚ

Σεμιναριακά μαθήματα Γαλλικών για υπαλλήλους ξενοδοχείων και όλους τους εργαζομένους στον τουριστικό τομέα.

Μαθήματα για ειδικευμένο προσωπικό ξενοδοχείων πραγματοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια στο Κέντρο Γαλλικής Δερεδάκη , με το κλείσιμο των ξενοδοχειακών μονάδων και μέχρι την έναρξη της τουριστικής σεζόν.

Τα μαθήματα αυτά πραγματοποιούνται κατόπιν συννενόησης με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου και έπειτα με το ίδιο το προσωπικό.
Πιστοποιημένη από ΟΑΕΔ -ΛΑΕΚ  και έμπειρη καθηγήτρια πραγματοποιεί  τα σεμινάρια ώστε να καταφέρει:
Την απλή επικοινωνία του κάθε εργαζομένου στον τομέα του, με απλές καθημερινές εκφράσεις με βάση το πόστο του και τις απαιτήσεις της δουλειάς του.
Του δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσει απλές επικοινωνιακές πράξεις τόσο στον γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο με όρους επαγγελματικούς.
Σκοπός μας είναι όσο γίνεται η καλύτερη επιμόρφωση των υπαλλήλων της πόλης μας στα γαλλικά μια και ξέρουμε ότι ο τουρισμός αποτελεί τη βάση της οικονομίας και της ευημερίας της πόλης μας.

Πιο συγκεκριμένα ο ΟΑΕΔ παρέχει σε όλες τις επιχειρήσεις την δυνατότητα εκπαίδευσης του προσωπικού τους εκμεταλλευόμενες το 0,45% από τις εργοδοτικές εισφορές. Το ποσοστό αυτό υπολογίζεται πάνω στο ετήσιο σύνολο της μισθοδοσίας, το οποίο μπορεί κάθε επιχείρηση να δαπανήσει για την εκπαίδευση του προσωπικού της.

Τηλεφωνήστε μας στο 28310 57454 ή στείλτε μας Email στο info@francais-ederedaki.gr

Μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία στις εξετάσεις. Τα μαθήματα γίνονται σε μικρά τμήματα κλειστά 6 έως 8 ατόμων διδάσκει η Ελένη Δερεδάκη Επικοινωνία