Το Γαλλικό Κράτος βραβεύει με τη μεγαλύτερη τιμή του chevalier και του Ακαδημαικού Φοίνικα την Ελένη Δερεδάκη.

Η Ελένη Δερεδάκη καθηγήτρια Γαλλικών και υπεύθυνη του κέντρου γαλλικής γλώσσας ,για τη συμβολή της στη διάδοση του γαλλικού πολιτισμού και γλώσσας στην πόλη του Ρεθύμνου.

Ακαδημαϊκός Φοίνικας

Ακαδημαϊκός Φοίνικας

Η Γαλλική Κυβέρνηση με το θεσμό των Palmes Academiques "ακαδημαικοί φοίνικες" τιμά προσωπικότητες απο όλο τον κόσμο και απο όλα τα επιστημονικά πεδία που συνεισφέρουν στη διάδοση του γαλλικού πολιτισμού και γραμμάτων μέσω της δουλειάς τους και της κοινωνικής τους δράσης.

Η Ελλάδα επίσημο μέλος της Γαλλοφωνίας τιμάται μέσω αυτών των προσώπων ,που επιλέγονται για αυτήν την διάκριση με αυστηρά κριτήρια ,αναγνωρίζοντας τους πνευματικούς δεσμούς που συνδέουν τις δύο χώρες.

Το Γαλλικό Κράτος βραβεύει με τη μεγαλύτερη τιμή του chevalier και του Ακαδημαικού Φοίνικα την Ελένη Δερεδάκη καθηγήτρια Γαλλικών και υπεύθυνη του κέντρου γαλλικής γλώσσας ,για τη συμβολή της στη διάδοση του γαλλικού πολιτισμού και γλώσσας στην πόλη του Ρεθύμνου.

Η τελετή έγινε στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών στις 3 Μαρτίου 2008 παρουσία πολλών προσωπικοτήτων από το χώρο των γραμμάτων και της διπλωματίας.


Τηλεφωνήστε μας στο 28310 57454 ή στείλτε μας Email στο info@francais-ederedaki.gr

Μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία στις εξετάσεις. Τα μαθήματα γίνονται σε μικρά τμήματα κλειστά 6 έως 8 ατόμων διδάσκει η Ελένη Δερεδάκη Επικοινωνία